Økonomisk støtte og flere hal-tider – Haderslev Familie og Firma Sport

Økonomisk støtte og flere hal-tider

Fredag d. 24. maj kunne vi glæde os over, at den ansøgning Annette havde lavet til Nordea-fonden, kom positivt tilbage.

Vi har fået bevilget støtte på ikke mindre end kr. 50.000,- til ombygning af skydebaner – vores drøm om at kunne tilbyde Body Bike/Spinning, indoor rowing (romaskiner) og billard er kommet betragteligt tættere på.

Mandagen efter, den 27. maj, blev en slags dessert da de hal-tider vi søgte også kom positivt tilbage. Vi har fået fem nye haltider og vi søgte seks.
Det må siges at være et ret godt turn-out. Hal-tiderne vil blive brugt fortrinsvis til badminton, pickleball og bowls (klik på linket hvis du gerne vil se to professionelle bowls-spillere i aktion – det skal siges, at de baner vi andre dødelige kommer til at spiile på og det der bliver spillet på baner der er 2 x 13,3 meter). Udover dét har både vi og nogle medlemmer lidt idéer på bedding – vi melder ud når vi ved mere med sikkerhed.

I næste måned bliver den 8. og 9. juni mærkedage for vores vedkommende. Vi sender vores første instruktør til Jumping® Fitness på uddannelse. Når vi har det hele mere på plads vil vi introducere vores nye instruktører (de andre kunne ikke denne weekend og bliver tilmeldt uddannelsen i september) og træningstider. Følg med og hold øje!

Vi ser mere og mere utålmodigt frem til sæsonen der starter i september.

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest
0
    Din kurv
    Din varekurv er tom