Ny hjemmeside – Haderslev Familie og Firma Sport

Ny hjemmeside

Opdatering 5. maj 2024

Vi bruger den nye hjemmeside også ved tilmeldinger. Vi er endnu ikke sikre på om vi beholder det andet domæne, når det er besluttet bliver det kommunikeret ud her under "Nyt fra os".

Når du læser denne nyhed ved du det allerede hvis du har været på vores hjemmeside tidligere; vi har fået ny! Det har vi fordi tilgangen til redigering, oprettelse af nyheder og oprettelse af begivenheder, aktiviteter og ikke mindst udlejning skal være enkel, det skal være ligetil og det skal kunne varetages af flere, mange endda. Uden at have flair for at redigere og opdatere hjemmesider - det har været vigtigt for os. De muligheder fandt vi ikke i den tidligere side der dog har visse nødvendigheder, blandt andet opkoblingen til tilmelding og integreret medlemsregistrering - det bruger vi stadig og det betyder, at når du tilmelder dig, vil du blive "sendt over" til vores tidligere side som vil køre parallelt med denne, bare uden opdateringer som denne - den vil fungere udelukkende ved tilmelding.

Vi glæder os til at tage den i brug for alvor, bruge især kalenderen og håbe, at vores brugere og besøgende vil bruge den - den skaber et hurtigt overblik over såvel aktiviteter som udlejninger. Den er et led i vores bestræbelser på fornyelser og dynamik og i en fælles opmærksomhed på hjemmesiden og på vores Facebook-side håber vi, at det er tiltag der vil komme til at minimere afstanden mellem medlemmer af foreningen indbyrdes, og generelt og i øvrigt til vores brugere der enten skal leje lokaler eller overvejer et medlemsskab, hvad enten det er individuelt, sammen med en god bunke kolleger fra arbejdspladsen eller med familie: vi glæder os til at tage imod jer!

Bedste hilsner
Haderslev Familie og Firma Sport, HFFS

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest
0
    Din kurv
    Din varekurv er tom