Ansøgning til Salling – Haderslev Familie og Firma Sport

Ansøgning til Salling

Kære Salling Fondene

Vi har over en ĂĄrrække oplevet et fald i antallet af nye medlemmer. Særlig synligt har det været i skydning der over en periode pĂĄ mere end tre ĂĄr kun har oplevet, at der flader flere og flere fra, skydning er ikke sĂĄ “in” som det var for 20 ĂĄr siden.
I en lang periode har vi haft 6 – 7 aktive skytter der har haft 140 m² skydebane og i øvrigt et 100 m² stort multi-rum der har været benyttet mellem skydningerne/træningstimerne (til en sludder og en kop kaffe). Skydebanen kan ikke pĂĄ nogen tænkelig mĂĄde (nederst i denne PDF har vi indsat nogle billeder fra nuværende skydebane) bruges til andet end skydning i sin nuværende form og “optag” af multirummet har afholdt foreningen fra at opstarte nye og spændende tiltag der ville kunne generere en medlemstilgang.

Vi har med Annette Houtved omsider fĂĄet en formand der tør sige tingene som de er og lægge ‘svesken pĂĄ disken’ som det hedder i folkemunde. Annette var den første der udtalte, at det nærmest var lidt “arrogant”, at 6 – 7 skytter optog 240 m² for at kunne skydetræne to gange 40 minutter om ugen og hun har nu en bestyrelse der har turdet give hende ret. Vi har derfor nedlagt skydning og har lagt planer, debatteret, hentet sparring i forbundet og knoklet med idĂ©er om hvordan vi fĂĄr mest muligt ud af rummene.

Vi har lavet en tegning der følger med forklaringen, ting er altid nemmere at forholde sig til nĂĄr de støttes af visuelle tiltag. Den er tegnet i 3D og ligger online her (klik for at se tegninen). Den “manøvreres” bedst med mus, kan trækkes, roteres og forstørres og -mindskes efter behag.

Vores hensigt er, som det kan ses pĂĄ tegningen, at forvandle først og fremmest skydebanen til flere brugbare rum for fysisk udfoldelse og fitness – til glæde for Haderslev Kommune og opland, alle dens borgere og gerne hele den del af erhvervslivet der føler for aktiviteter for medarbejdere.
Vi har som nævnt debatteret en del og er kommet frem til, at vi vil arbejde for, at kunne tilbyde:

Body Bike (Spinning/Indoor Bike)
Romaskiner (Concept 2 Rowing)
Jumping® Fitness (trampolin-fitness med de originale trampoliner)
Billard (to helmatch-borde til keglebillard under Dansk Billard Union)
Karate & Jiu Jitsu (her er vi smĂĄt startet for at snuse til interesse-niveau)

Foruden det vi vil lave indendøre i de ombyggede lokaler, opstarter vi bowls der afkvikles i en af de haller der har stillet tider til rådighed samt petanque som vi kan afvikle lige udenfor vores egen dør (Haderslev Kommune har været så venlige at sætte ord på en forsikring om, at de vil tillade os brugsret på ude-areal nok til etablering af ikke mindre end fire petanque-baner i internationale mål).

Vi har ogsĂĄ til hensigt at lyddæmpe vores store lokale, idĂ©en er, at beklæde vægge med akustikpaneler for den største dels vedkommende, “afløst” af akustikdæmpende “SmartFrames” med tekstil med print (printene kan udskiftes efter behag, ret billigt) og ikke mindst træbeton (det alle tidligere kendte som Troldtekt) pĂĄ lofterne. Det har vi prøvet at synliggøre her.

Det kræver en del, sĂĄvel energi som økonomi, at søsætte planerne – vi har bare ikke andre muligheder end at prøve med alle de kræfter vi kan etablere og al den økonomi vi kan finde tilskud til. Det har derfor vakt glæde at blive kontaktet med en opfordring til at søge hos Salling Fondene.

På de følgende sider et overslag/regnskab for vores planer og vores drømme om en forening der hviler i en ufravigelig sammenhæng mellem aktiviteter, tilfredse medlemmer og frivillighed. En forening der vil fremad.

 

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest
0
    Din kurv
    Din varekurv er tom