Ansøgning til det hele – Haderslev Familie og Firma Sport

Ansøgning til det hele

Kære forbund!

Først en indrømmelse; vi er klar over, at udformningen af skemaer/formularer til søgning af tilskud er udformet som de er, netop fordi beslutningstagere ikke skal sidde og læse linje efter linje. Vi føler os nødsaget til at afvige formen lidt og håber på tilgivelse og, at I har lysten og tiden til at læse vores afvigende ansøgning igennem. Fra ende til anden.

Næst en stor tak for alle de tilkendegivelser vi har fået på baggrund af vores beslutning om at udfase skydning til fordel for mange nye tiltag og på mange måder, for en helt ny forening og en særlig stor tak for tilskyndelser og opfordringer til at fortsætte ad neteop dén vej.
Vores start på visionsmødet var disse tilkendegivelser og det er aldeles pragtfuldt og svært at sætte glædens ord på!

Denne helt nye forening kræver hver dag mange helt nye kræfter. Vi taler ofte om, at bestyrelsen bor sammen i denne tid – vi bruger mere tid sammen end vi bruger med vores familier som heldigvis er enormt forstĂĄende for det projekt vi “har gang i”.

EfterhĂĄnden er vores tegninger og vores planer nĂĄet sĂĄ vidt omkring, at vi ikke behøver yderligere at ridse ret meget op, de fleste af de tanker vi har gjort os med foreningen er efterhĂĄnden ikke længere “toldfrie” men vurderes af høj og lav. Det er vores hĂĄb, at især forbundet og dets gode mennesker vurderer, at vi ikke bare sigter efter stjernerne for at lande tilfældigt højt oppe men fordi vi har noget at have det i. Vi har kræfterne og dynamikken, vi har glæden og driften og vi har hĂĄbet om at vi kan realisere det vi tror pĂĄ – og som vi heldigvis ikke er alene om at tro pĂĄ længere.

Vi søger tilskud til rigtig mange aktiviteter og støtte til rigtig mange tanker og vi synes, at vi er gode til at jonglere de mange bolde så de bliver i den tænkte bane.

Vores forening skal ende med at balancere med et økonomisk og menneskeligt overskud og den hjælp vi søger til det er ikke hvad foreningerne ellers søger vores forbund om hjælp til. Og så alligevel.
Den video bestyrelsen valgte at lægge på hjemmebanen hvor Peder fortæller om tilskud til foreninger til byggerier bl.a., for at få foreninger til at blomstre, følte vi rørte os, vi var nærmest sikre på, at vi allerede havde søgt det vi gerne vil søge!
(https://hjemmebanen.firmaidraet.dk/feedentry/2360)

Søger vi hjælp andre steder? Ja, det gør vi! Vi søger blandt andet:

Nordea (svar 2. maj)
Nykredit (svar ca. 20. maj)
Ipnordic (afslag, desværre)
Arbejdernes Landsbank
Trelleborg (afslag desværre)
Sydbank
A.P. Møller
Spar Nord
Salling Fonden
Haderslev Fonden

– og vi har en plan om at inddrage erhvervslivet i sponsorater der ikke alene viser virksomhederne frem men ogsĂĄ kvitterer med rabatter pĂĄ firmasport. Helt konkret planlægger vi at have en sponsorvæg ad indkørselsvejen hvor virksomheder har deres skilte hængende. Vi vil sigte pĂĄ at bevare en vis etik omkring det sĂĄ det ikke bare bliver en tilfældig skilteskov.

Vi søger tilskud til at ombygge vores skydebaner til først og fremmest indoor bike og indoor rowing, to tiltag vi vurderer vil nĂĄ flest aktive pĂĄ arbejdsmarkedet. Udover tiltagene vil vi igangsætte bowls indendørs og arbejde lidt pĂĄ, om vi kan skabe et plæne-omrĂĄde der er af sĂĄ høj kvalitet, at der kan spilles bowls ude i sommerperioden. Vi har søgt Haderslev Kommune om brugsret til et større areal til petanque-baner, det sidste vi har hørt er, at Jonas Madsen, kultur- og fritidskoordinator, mener at vi godt kan regne med en godkendelse af søgt areal. Vi vil desuden gerne igangsætte billard og vi vil med tiden gerne involveres i “Mud Race”-arrangementer og “Bike & Run Stafetten”.

NĂĄr vi søger, søger vi først og fremmest tilskud men er ikke afvisende overfor lĂĄntagning – mĂĄske med en karensperiode pĂĄ et ĂĄr eller to, sĂĄ vi kan fĂĄ vand under bugen, inden vi begynder at afdrage.

De følgende sider er budgetteringen og det endelige beløb er det vi søger. Det vi kan realisere rummene for. Vi har en god og privat pulje af stærke, håndværkere og håndværker-mindede mennesker der står på spring med værktøj og drivkraft.

 

 

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest
0
    Din kurv
    Din varekurv er tom